Sigurnost hrane

HACCP - osnove sigurnosti hrane i zakonska obveza za sve subjekte u poslovanju s hranom. Preporuka je za sve uslužne subjekte za pripremu i posluživanje hrane. Glavna korist je vrhunsko zadovoljstvo korisnika koji usmenom preporukom postaju besplatna reklama i osiguravaju rast poslovanja.

IFS, BRC, FSSC 22000 - međunarodno priznate GFSI sheme koje su namijenjene za proizvodne subjekte u poslovanju s hranom i ambalažom za hranu. Glavna korist je lakše pozicioniranje u velikim trgovačkim lancima i veliki potencijal izvoza. Međunarodno tržište poslovanje uvjetuje ovim standardima.

Izvodimo redovne edukacije i treninge za osoblje koje radi sa hranom, sudjelujemo u pripremi dokumentacije za željene standarde, organizaciji rada i nadzoru rada u poslovnim subjektima u poslovanju s hranom.
Uz pravi savjet na pravom mjestu, do poslovnog uspjeha.
Za sva pitanja stojimo na raspolaganju. Molimo pošaljite upit na e-mail ili nazovite.

Marinorm j.d.o.o.
Franje Galinca 1c
HR-42000 Varaždin

Telefon: +385 91 688 4893

Internet: www.marinorm.hr


Neprekidno podižite kvalitetu i budite po tome cijenjeni.

Predložite termin sastanka očekujemo vas.

KONTAKTIRAJTE ODMAH.

ZATRAŽITE PONUDU.