ISF Certification Masterclass: Certifikacijski brend menadžer

Jedina sveobuhvatna edukacija na temu certifikacijskog brendinga u regiji koja obuhvaća kompletno znanje i vještine potrebne za certifikacijske menadžere kako bi uspješno mogli upravljati brendingom organizacije prema certifikatima koje organizacija posjeduje.

Važnost certifikacije je posebno istaknuta i projektima koji su promovirani kroz EU fondove. No ključno pitanje je, nakon što su certifikati dobiveni, što dalje? Je li certifikat zadnji korak ili slijedi nešto dalje?

Upravo iz tog razloga smo pokrenuli ISF© Certifikacijsku brending akademiju kako bi sve certificirane organizacije i one koje se tek namjeravaju certificirati mogle i znale iskoristiti pravi potencijal i korist certifikata.

Bez obzira na broj i vrstu certifikata koje posjedujete i certifikacijske kuće koje preferirate, kroz ISF© "Certification Masterclass" želimo osposobiti vrhunske brend menadžere koji će znati prepoznati potencijal vaših organizacijskih certificiranih vrijednosti i tim vrijednostima upravljati radi povećanja uspješnosti poslovnog rezultata. Ključ certificiranja mora biti rast prodaje. Tako je i vizija ove ISF© "Certification Masterclass" edukacije osposobiti vaše certifikacijske brend menadžere za razvoj prodajne certifikacijske strategije.

Svaka certifikacija je preskupa, ako višestruko ne vrati investiciju kroz prodaju. Na ISF© "Certification Masterclass" naučiti ćete kako i to ćete znati primijeniti.

1. Kome je ISF© "Certification Masterclass" edukacija namijenjena?
Edukacija je namijenjena svim profesionalcima ili onima koji to žele postati u temi certificiranih sustava, voditeljima i menadžerima kvalitete, marketinškim i prodajnim voditeljima i direktorima, komercijalnim direktorima, direktorima i vlasnicima organizacija.

2. Cilj ISF© "Certification Masterclass" edukacije
Cilj ove edukacije je usvojiti praktično znanje o tome kako povećati nematerijalnu imovinu organizacije uz sustave i certifikate, kako (iz)graditi organizacijski brend i kako njime upravljati te kako promovirati proizvode i usluge i jačati prodaju njihovom certifikacijom.

ISF© Certifikacijski brendmenadžer za certifikacijski brending je titula koja se stječe uspješnim završetkom 4 stupnja u trajanju od 4 mjeseca (Rujan, Listopad, Studeni i Prosinac 2021.) i obuhvaća glavna certifikacijska područja primjenjiva za svaku organizaciju, marketinške i prodajne vještine te razvoj organizacijskog brenda. Plan rada je jedan tjedan u mjesecu. Gosti predavači, vrhunski stručnjaci iz područja sustava upravljanja, marketinga i prodaje učinit će ovu ISF© Masterclass edukaciju najvećim edukacijskim događajem u 2021!

Svaki polaznik po završetku edukacije ima detaljno izrađen strateški certifikacijski plan kroz koji obuhvaća razvoj certifikacijskog brenda i plan marketinga i prodaje.

3. Način rada
ISF© Masterclass edukacije se realiziraju u grupi od najviše 16 sudionika. Koriste se suvremene metode rada s odraslim osobama. Tijekom trajanja ISF© Masterclass edukacije sudionici se uvježbavaju u tehnikama samostalnog i timskog rada, upoznaju vještine rukovođenja timom i tehniku prezentacije. Po završetku ISF© Masterclass edukacije i uspješno izrađenom strateškom certifikacijskom brending planu kao krajnjem rezultatu ove ISF© Masterclass edukacije izdaje se certifikat ISF© Certifikacijski brend menadžer.

4. Preduvjeti za upis na Masterclass edukaciju
Stručna sprema (dokazuje se kopijom diplome) te potvrda o minimalno 4 godine radnog iskustva (dokazuje se ovjerenom potvrdom poslodavca).

5. ISF© Masterclass edukacije obuhvaća sljedeće tematske cjeline:
1. stupanj: Brending kvalitete proizvoda i usluga
2. stupanj: Brending održivog utjecaja na okoliš
3. stupanj: Brending poslodavca i poštovanje zaposlenika
4. stupanj: Brending organizacijske sigurnosti
ISPIT: Prezentacija organizacijskog strateškog certifikacijskog brending plana.
Napomena: Detaljni program ISF© Masterclass edukacije dobije se nakon uplate, a materijali za rad prije početka edukacije.

6. Mjesto održavanja Masterclass edukacije i ispita: Varaždin. Radni ručak i osvježenja uključeni su u cijenu.7. Cijena Masterclass edukacije i ispit iznosi: 20.400,00 kuna, PDV nije uključen, po osobi.
Druga osoba iz iste organizacije 20% popusta.
Napomena: Kotizacija se može platiti u 2 rate do datuma početka edukacije. Plaćanje u cijelosti do 1.8.2021 uključuje popust od 20%. KOTIZACIJA ZA MASTERCLASS EDUKACIJU uplaćuje se unaprijed prema ponudi na račun: MARINORM doo IBAN: HR95 2340 0091 1106 4619 1.

Marinorm d.o.o.
Juraja Križanića 106
HR-42000 Varaždin

Telefon: +385 91 688 4893

Internet: www.marinorm.hr


Neprekidno podižite kvalitetu i budite po tome cijenjeni.

Predložite termin sastanka očekujemo vas.

KONTAKTIRAJTE ODMAH I ZATRAŽITE PONUDU.

ZATRAŽITE PONUDU ZA CERTIFIKACIJU NA info@marinorm.hr.