SEMINAR - ISF white Employee respect - Lead Implementer - Kako uspostaviti HR proces u 10 koraka

Seminar s detaljnim pojašnjenjem cijelog postupka certifikacije i svih zahtjeva standarda ISF white Employee respect.

S aspekta ISF© Employee respect standarda formiranje procesa zapravo određuje način budućeg funkcioniranja svih aktivnosti, odnosno zadaća, odgovornosti i ovlasti svih zaposlenika HR procesa, a time i korist za ostale zaposlenike i organizaciju.
Osnovne aktivnosti najjednostavnije je podijeliti u 10 koraka, odnosno 10 zlatnih pravila.

Cilj seminara je pružiti kompletnu dokumentaciju kako bi sami mogli uvesti smjernice ISF white Employee respect i na seminaru vam ponuditi pojašnjenja. I to brzo i praktično, bez suvišnih informacija i gubitka vremena.

Cilj naglašavanja i predstavljanja ove teme o Employer brandingu je osvijestiti i potaknuti Vas na proaktivno razmišljanje temeljeno na podizanju osviještenosti tržišta o vašoj organizaciji, kako bi tu praksu mogli usmjeriti na izlazak iz krize, prenijeti kroz vaše svakodnevne poslovne aktivnosti, bilo da se radi o cijeloj organizaciji ili samo vašem odjelu, uskladili se sa promjenama u zakonskoj regulativi i približili zadovoljstvu vaših zaposlenika.

Korist ovog seminara je praktična vježba kako utvrditi i prepoznati potencijalna mjesta poboljšanja u upravljanju ljudskim resursima. Dobit ćete sve potrebnu dokumentaciju, postupak i obrasce, metode i pojašnjenja, kako biste mogli samostalno implementirati ISF white Employee respect u vašu organizaciju i bili spremni za procjenu za Najboljeg poslodavca.

Po završetku seminara dobit ćete na Vaš e-mail certifikat: ISF white Employee respect Lead Implementer. Time postajete ovlaštena osoba za upravljanje ISF white Employee respect u vašoj organizaciji!

Ekskluzivna ponuda: 2.875,00 kuna, PDV nije uključen. Komplet dokumenata za samostalnu implementaciju ISF white Employee respect, pojašnjenja i certifikat za Lead Implementera su uključeni u cijenu.

Trajanje : 5 sati.
Lokacija: Zoom.
Prijave na e-mail: info@marinorm.hr
Prijavite se.

Po primitku uplate, dan prije seminara, dobivate kompletnu dokumentaciju za implementaciju procesa ISF white Employee respect .

Marinorm d.o.o.
Juraja Križanića 106
HR-42000 Varaždin

Telefon: +385 91 688 4893

Internet: www.marinorm.hr


Neprekidno podižite kvalitetu i budite po tome cijenjeni.

Predložite termin sastanka očekujemo vas.

KONTAKTIRAJTE ODMAH I ZATRAŽITE PONUDU.

ZATRAŽITE PONUDU ZA CERTIFIKACIJU NA info@marinorm.hr.